" The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched- they must be felt with the heart."
Special Homemade Pavlova

Saya menyediakan perkhidmatan membuat dan menghantar pastry kek pavlova dibulan puasa nie.. mari mari sapa nak cuba...

whole pastry kek tue rm80

NAK DELIVERY??? Tambah la ckit eh duit minyak depands on tempat.. saya kt shah alam..

NAK TRY RASA??? bole jew.. bgtau kt mana nak lepak saya dtg skali.. xpi malam jew siang saya puasa.. hehe

- MALAYSIA OH TANAHAIRKU -
Berakhirnya sudah perjalanan Harimau Malaya semalam lepas seri 1-1 dengan Singapore. Aku dtg stadium smlm.. so aku rasa game Malaysia ok la.. just aku rasa ada sorang player M'sia nie cam nak jadi hero plak kan main sorang2.. NO14 tue... pape pn.. aku support M;sia dah byk improve dalam sukan.. is a good move.. sejak dah tukar menteri nie... harap nanti dah tukar menteri baru yg lain harap sukan M'sia growth up... go job mr minister
GERAMMM GRRRR....
Kadang2 aku geram dgn pentadbiran asrama anak2 yatim nie... dia pnye demand bkn main melampau... kadang2 aku rasa macam depa la bos.. nak tue la nak nie la... semak plak tgk.. kita dah prepare utk dia.. dia suka2 jew ubah.. geram plak aku tgk.. cam haram.. kitorg dah nak sedekah pnye bagus dia tolak plak.. mayb ada ag yg nak bg sumbangan ag gempak kowt.. ishhh
17/06/2011
Pada tarikh ini aku akan memulakan sessi penstabilan makanan.. setelah aku mengalami kemalangan motosikal.. target aku 5 bulan iaitu pada 17/11/2011 aku nak turun sehingga 78kg min.. harap aku dapat achieve the targer.. sbb aku dah x tahan dgn badan aku yg sekarang.. harap2 bila menjadi aku bole maintain balik.. so kawan2 plz bg aku sokongan dan galakan untuk aku capai target aku... buat masa skrg nie aku masih x mempunyai perkerjaan yg tetap..so aku bole fokus utk turunkan berat badan aku.. owh yeah
Cubaan pertama Full Marathon 42Km...
Cubaan pertama full marathon aku 42km.... Standard Chartered Marathon will be held at Dataran Merdeka on june.. i will try my best.. Timing? we put it into 2nd thing... 42km!! kerja sangat berat nie... if people can do why i cant? trust myself... i can do
Training!! Training!! Training!
TREADMILL
Hampir 2 bulan aku training atas treadmill skrg... for the first week rasa sunggug x motivate sbb sangat membosankan training atas benda nie... xpi lama2 aku dah rasa selesa training kat sini.. so aku training nie aku target skrg utk REDUCE MY WEIGHT.. n utk my first 42km nanti..so jgn la anggap aku kuat training utk kalah kan kowang2 ker apa.. aku ada target aku..aku x pernah rasa pn nak kalah kan kowang2 yg hebat nie buat masa sekarang.. so bg la aku semangat ckit.. so wat masa skrg nie aku more fokus on running sbb aku rasa training nie yg terbaik utk aku cepat burn fat.. so wish me luck guyz..
Diet!!! Satu perkataan yg sering menghantui AKU..
DIET!!! Perkataan yang sedang menghantui hidup aku... ades.. masih menghantui entah sampai bila.. progress dia ada xpi agak lambat.. xpe2 aku harap aku bole maintain dgn schdule training aku nie... harap aku dapat capai target aku
  • " I love walking in the rain, 'cause then no-one knows I'm crying.”

    Plz visit

    Ombak Swimming Club

    Ombak Swimming Club
    Ombak Swimming Club is a club that is open for everyone. We mainly provide swimming class for ALL : 1. From Children to Adult 2. Group and private Our main operation centre is at Pusat Akuatik Darul Ehsan, Seksyen 13, Shah Alam, Selangor.

    Lets Chat